Bojana Nićetin

Bojana Nićetin

rukovodilac marketinga, GOMEX

O KOMPANIJI

Gomex d.o.o. je trgovinska kompanija sa sedištem u Zrenjaninu. Rezultati postignuti od osnivanja 1995. godine svrstali su nas u regionalne lidere u oblasti veleprodaje i maloprodaje robe široke potrošnje. Naše radnje su raspoređene na teritoriji cele Srbije. Trenutno u sastavu našeg trgovinskog lanca posluje preko 190 maloprodajnih objekata, sa prosečnom veličinom 250 m². Lokacije radnji su veoma atraktivne i birane su tako da budu u neposrednom komšiluku potrošača.

Nesmetan tok robe i povećana efikasnost unutar kompanije zasnovani su na postojanju dva moderna distributivna centra. Jedan pokriva distribuciju neutralne robe u sve objekte, a drugi (rashladni) bavi se distribucijom mesa. Kapacitet Rashladno distributivnog centra, smeštenog u Industrijskoj zoni Jugoistok u Zrenjaninu, je proizvodnja više od 5 tona raznih proizvoda od mesa na dnevnom nivou.

Kontinuirana edukacija pomoću najsavremenijih pomagala i simulacije u realnim uslovima, uz rad u malim grupama, obezbeđena je svim zaposlenima u Gomex-ovom Trening centru u Zrenjaninu. Na taj način svako od preko 2.000 zaposlenih može maksimalno da razvije sopstvene potencijale i usavrši svoje poslovne veštine. Primena stečenih znanja omogućava uspostavljanje profesionalnog, a ipak prisnog, odnosa sa potrošačima.

Kompanija Gomex spada u red visoko društveno odgovornih kompanija. Generalni sponzor Narodnog pozorišta Toša Jovanović u Zrenjaninu postali su 2010. godine. Mogu da se pohvale dobrom saradnjom sa Sterijinim pozorjem, raznim udruženjima koja neguju kulturnu baštinu, i učešćem u mnogim značajnim društvenim kampanjama kojima pomažemo različitim marginalizovanim grupama građana.

 

Agenda