Darko Lukić

Darko Lukić

AMMC
konsultant & direktor

INSPIRACIJA: Trenutak koji menja sve

Maratonac i triatlonac, sa 26 završenih maratona (42,2km), na 6 kontinenata, te 13 polu-Ironman triatlona (113km) i 2 Ironman triatlona (226km).
Sve je počelo prolaskom kroz cilj tog prvog BGD maratona 2012. Taj osećaj kada prolazite kroz cilj, učinite za vas do tog trenutka potpuno nemoguću stvar - pobedite samoga sebe. Kada dokažete sebi da možete, da ste sposobni da savladate izazov za koji ste nekada mislili da je nemoguć – fantastičan je osećaj! I onda lestvicu pomerate sve više i više, I shvatate da se granica stalno pomera, da je granica jedna jako relativna stvar - ona je subjektivno tamo gde vi verujete da jeste!
 
Darko Lukić je marketing, menadžment i prodajni konsultant i predavač, te govornik na različitim regionalnim konferencijama. Svoje 22godišnje radno iskustvo u privredi, prenosi kroz programe iz oblasti menadžmenta, tradicionalnog i digitalnog marketinga, menadžmenta ključnih kupaca, prodaje, vođenja i motivacije. Tokom 15 godina korporativnog iskustva, usavršavao se na menadžment i liderskim pozicijama u vodećim multinacionalnim kompanijama poput ING Group, Nestle, Henkel CEE Austria i Henkel Srbija.
 
Karijeru konsultanta, mentora i predavača je započeo 2016. godine kroz saradnju sa Delta Holdingom, UNICEF-om i IN STORE časopisom, da bi je u narednom periodu nastavio sa brojnim domaćim i internacionalnim kompanijama i organizacijama. Obuke i govore na vodećim regionalnim FMCG konferencijama je držao na srpskom i engleskom jeziku, u Srbiji, Makedoniji i BiH.
 
Pružao je usluge savetovanja, mentorstva i edukacije sledećim kompanijama: UNICEF, Delta Holding, ComTrade, Nectar, Lesaffre, Pernod Ricard, Imperial Tobacco, Stihl, Western Union, Garmin, Omnico distribucija, MD International, Yuhor, Fun&Fit, Danubius, Vital, G3 Spirits, Gorki List, Gomex, Orbiko, Fructal, Atlantic Trade, Badel 1862, Alca Trgovina, AWT, Alkaloid, Vitaminka, Tikveš, Pelisterka, Makprogres, Prilepska pivarnica, Vitalia, Kola, Ramstore, Reptil...
Na listi je konsultanata EBRD (Evropske banke za obnovu i razvoj) za mala i srednja preduzeća, u Srbiji i Severnoj Makedoniji.
 
Maratonac i triatlonac, sa 26 završenih maratona (42.2km), na 6 kontinenata, te 13 polu-Ironman triatlona (113km) i 2 Ironman triatlona (226km).

Agenda

  • PREZENTACIJA
  • AMMC

    Inspiracija – trenutak koji menja sve

    Maratonac i triatlonac, sa 26 završenih maratona (42,2km), na 6 kontinenata, te 13 polu-Ironman triatlona (113km) i 2 Ironman triatlona (226km). Taj osećaj kada prolazite kroz cilj, učinite za vas do tog trenutka potpuno nemoguću stvar - pobedite samoga sebe. Kada dokažete sebi da možete, da ste sposobni da savladate izazov za koji ste nekada mislili da je nemoguć i onda lestvicu pomerate sve više i više, i shvatate da se granica stalno pomera, da je granica jedna jako relativna stvar - ona je subjektivno tamo gde vi verujete da jeste!