Nikos Zois

Nikos Zois

Govornik
Generalni direktor kompanije Heineken Srbija

POGLED GENERALNOG DIREKTORA NA MARKETING:
INOVACIJE, ODRŽIVOST I DRUŠTVENO-ODGOVORNO POSLOVANJE
 
Uz pomoć talentovanih, predanih i vrednih zaposlenih u kompaniji Heineken Srbija, naša je ambicija da budemo još inovativniji, da održimo vrhunski kvalitet i očuvamo pobednički portfolio, uz stalni razvoj i napredak u segmentu društveno odgovornog poslovanja. Jasan fokus, jednostavnost i inovacije će predstavljati ključne faktore za dalji uspeh kompanije Heineken Srbija,
 
Nikos Zois preuzeo je funkciju generalnog direktora kompanije Heineken Srbija 1. aprila 2019. godine..
Svojom jasnom vizijom i strategijom, Zois predvodi Heineken tim u Srbiji, postavljajući snažne poslovne standarde kroz još jače finansijske rezultate.
 
Nikos ima bogato komercijalno iskustvo u pivskoj industriji, koje je sticao više od 25 godina u Heinekenu. Kao direktor prodaje u kompaniji Athenian Brewery, doprineo je celokupnom održivom rastu svih parametara poslovanja uz stabilan finansijski rezultat.
Kompaniju Heineken Bugarska, koju je vodio od 2016. godine, potrošači i zainteresovane strane ocenili su tri godine zaredom kao „najzeleniju“ i društveno najodgovorniju kompaniju u okviru veoma promenljivog sektora robe široke potrošnje. Osim toga, uveo je brojne inicijative kako bi se poboljšala klima u kompaniji i kako bi se kompanija Heineken Bugarska pozicionirala kao željeni poslodavac.

Agenda

  • PREZENTACIJA
  • Heineken Srbija

    Pogled generalnog direktora: inovacije, održivost i društveno-odgovorno poslovanje

    Uz pomoć talentovanih, predanih i vrednih zaposlenih u kompaniji Heineken Srbija, naša je ambicija da budemo još inovativniji, da održimo vrhunski kvalitet i očuvamo pobednički portfolio, uz stalni razvoj i napredak u segmentu društveno odgovornog poslovanja. Jasan fokus, jednostavnost i inovacije će predstavljati ključne faktore za dalji uspeh kompanije Heineken Srbija.